Ugrás a tartalomhoz Ugrás a láblécre

Raktárnyilvántartó rendszer alacsony forgalmú gyógyszer-nagykereskedők számára

A kisebb forgalmú gyógyszer-nagykereskedők számára gyakran küzdelmes egy olyan gyógyszernyilvántartó rendszer kiválasztása, amely a jogszabályoknak való megfelelés mellett ésszerű komplexitási és költségszintet jelent a vállalkozásuk számára. A legtöbb gyógyszernagykereskedelmi nyilvántartó rendszer komplex üzleti folyamatok, jelentős tranzakciószám, több raktár nyilvántartására és vállalatirányítási rendszer összekötésre optimalizált. Ezek a funkciók biztosítása azonban jelentős havi licenszdíjjal, hosszú bevezetési és betanítási időigénnyel járnak.

Az Immedex LOGISTA rendszere kis forgalmú gyógyszernagykereskedelmi cégekre lett optimalizálva, akik jól körülhatárolt partner és termékporfólióval, egyszerű üzleti és logisztikai folyamatokkal működnek. Ezen cégek számára a LOGISTA ideális választás lehet a gyógyszerek nyomon követése, tranzakciók nyilvántartása és a jogszabályi megfelelés terén.

A LOGISTA támogatja és összefogja a gyógyszerek kezelésében részt vevő három fő terület munkáját:

Kereskedelmi ügyintézés

Minőségbiztosítás

Raktárlogisztika

A LOGISTA rögzíti és követi a gyógyszerek státuszát és lokációját a megrendelés pillanatától, a raktári és minőségbiztosítási folyamatokon átívelően az értékesítésig.

Beszerzés, megrendelések rögzítése
Beérkező szállítások érkeztetése
Minőségbiztosítói ügymenetek
Raktári lokációk kezelése és allokálása
Vevői megrendelések rögzítése
Kitárolási utasítások továbbítása a raktárnak
Számlázás támogatás
Speciális ügymenetek kezelése: selejtezés, visszáru, kivonások, visszahívások
Készlet riportok
Visszakeresések
Inspekciókhoz szükséges adatok előhívása